středa 10. září 2014

Vybírám...

Parfém na chladnější dny, kdy mám raději vůně o malinko výraznější...  A jelikož jsem nerozhodná a výběr parfému je pro mě velmi náročný a složitý úkol :-) Dělám to tak, že si objednám vzorky parfémů, které bych chtěla a voním se a čichám každou chvilku :-)
A jelikož jsem od Sáry a Martina dostala virózu a mám rýmu jako trám, tak jediná vůně, kterou cítím je Roma od Laury Biagiotti... ta je opravdu silná :-))

A jaká je ta Vaše "podzimní" vůně?



 Pro mě vítězná trojka, asi si budu muset hodit korunou :-)

A miluji aroma řadu od Dermacolu, je úžasná! Na podzim jak dělaná, vana plné voňavé pěny... světlo svíčky a vůně... a s řasenkou jsem moc spokojená!




Bohužel podzim pro nás není jen o barvách, vůních, čajíčkách, ale také o zdraví, takže u nás velmi častá dekorace... a to podzim ještě nezačal.




Všem krásné dny bez nemocí ;-)


2 komentáře:

  1. No určitě Tresor Lancome Paris

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko, krásné ráno♥ dnes Ti píši z domova při svíčkách.. mou novou volbu už znáš a je také od Lancome .-) ale i tak se stále vracím ke zbytečku mé milované vůně... Amber nude.. je dokonalá.. a bude mi chybět, když ji přestali vyrábět.. Tvé volby si musím dojít do parfemky očichat.. Krásný den sluníčko♥..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥