pondělí 26. září 2016

Poslední týden...

Tak moc jsem se těšila na podzim... jak si po náročném létě oddychnu. S vyjímkou jednoho týdne, kdy byla Viktorka u babičky jsem neměla ani jeden den pro sebe. To si nestěžuju, neznám lepší využití času než s holčičkama... ale přiznám se, že jsem se těšila, že budu mít čas i pro sebe. Po 14 ti dnech chození do školky chytla Sára zánět průdušek a tak je doma druhý týden s ATB...  Vzhledem k probíhající rekonstrukci našeho domu a prašnému prostředí, zvažujeme pobyt na horách... Hlavně aby holky byly už zdravé. A já se těším na pravý podzim a na jeden den pro sebe ;-)

Naše letní večeře...

Trochu jsme měnili v kuchyni... tedy spíš uklidili :-)

Sárinka kreslí, stříhá, tvoří...

Viktorky nákup v Pepcu, tedy až na dózy a našeho Cesara :-))

Viky si nadělila k narozeninám fialový přeliv, a spící Sárinka ♥


Všem krásné slunečné dny ♥
Lenka

6 komentářů:

  1. JJ, Leni, jak tě chápu :) tak snad se nám to co nejdříve podaří :))) Přeji krásný prosluněný podzim a strávit ho na horách? Myslím, že není lepšího rozhodnutí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, máte to doma moc útulné. Holčičkám přeju hlavně zdraví. Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Mame to podobne, Leni, deti marodi, ted nas ceka jeste ultrazvuk a snad neobjevi pocinajici absces, coz by znamelo nemocnici, takze se v tom slucne placame uz treti tyden:-(. Takze hlavne to zdravi!!!
    A hezky vyber Viktorky:-). M.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky, u tebe v kuchyni se mi líbí. A ten fialový přeliv vypadá docela hezky.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky. Podzim miluji, nejen, že je klid po hektických prázdninách, ale hlavně...barvy, sluníčko nepálí, ale hřeje, svíčky....
    Podzimní giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥