neděle 25. března 2018

Jarní novinky u nás...

Všechny moc zdravím ♥ Konečně se ukázalo sluníčko, a nevím jak to máte vy, ale pro mě jaro znamená nové začátky. Na jarní dny se těším z celého roku nejvíc...
U nás jaro začalo velkou očistou bytu a já včera vymalovala ložnici, dlouho jsem se rozmýšlela, jakou cestou půjdu. Měla jsem vybranou grafitovou barvu, ale poslední dobou mě okouzlily jednoduché čisté interiéry, kde převažuje bílá barva, dřevo a zeleň... Tak bylo rozhodnuto a naše malá ložnička je bílá a já jsem z té čistoty a světla nadšena :-)
Ještě jí čekají menší změny detailů...









Ráda bych Vám také představila nový humoristický časopis Tapír, který poprvé v tiskové formě vyšel v pátek. Moc ráda jsem si připomněla staré časy, dobrých časopisů s kresleným humorem. Jelikož můj tatínek (Pavel Kotyza) se celý život věnuje kreslenému humoru, tak se přiznám, že mi tento druh časopisu u nás chyběl. Tak kdo by chtěl vidět fórky mého tatínka, ale samozřejmě i spousty jiných autorů a máte stejné životní krédo jako já a to "s úsměvem jde všechno lépe", tak se určitě na časopis podívejte ;-)



Nedávno jsem vám tu ukazovala naší radost, knihu říkadel pro děti, kterou jsme s manželem ilustrovali, vyšla i v menší kapesní formě. Koupit se dá zde: http://www.sun-knihy.cz/ceska-rikadla-do-kapsy/d-71541/


A velké vydání zde: http://www.sun-knihy.cz/nejkrasnejsi-ceska-rikadla/d-71474/







A jak jsem na začátku psala, že mě okouzlily světlé interiéry plné zeleně, tak i ta naše se dočkala nových obalů :-)










Na velikonoce moc nezdobíme, mám ráda přírodní dekorace a větvičky ve váze se mi líbí víc jak zajíčci a slepice... Ale letos jsem neodolala a dva zajíčky koupila, aneb poslední dobou vidím svět růžově :-)






Všem přeji krásné jarní dny plné sluníčka  ♥
Lenka

5 komentářů:

  1. Moc hezká proměna. Knihu říkadel jsme kupovala neteřince pod stromeček. Je moc krásná a měla velký úspěch. Hezké jarní dny. Renata P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, moc děkujeme, to nás velmi těší, že se kniha líbila ♥
      Krásné dny
      Lenka

      Vymazat
  2. Lení,
    bílá je dobrá volba !
    Někdy se stavím na návštěvu ;-)
    A po Tapíru se kouknu, Dikobraz jsme měla moc ráda !
    Krásný předvelikonoční týden!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥