neděle 3. dubna 2016

Koláž z posledního týdne, kdy jsem nic moc nestíhala, protože máme doma malého maroda. Nejdříve močové cesty, pak dva dny zvracení, reakce na ATB... a teď na všechno pěkně kašle ;-) Tak snad si to už vybrala a budeme si moct užívat sluníčka :-)


Jarní pokojíček...

Vajíčka zdobila Viky voskem...
Zamilovala jsem si pomazánky z Lidlu

Jarní obloha ♥

Už jsem vytáhla léky na pylovou alergii :-D

Retro Lidl a Kik :-)

Jahůdky od brášky :-)

Kosmetické radosti z Oriflame :-)

S Viky jsme pekly...

Koupelna a já se těšíme na léto :-D

s holčičkama ♥ Zkoušely jsme moje rtěnky :-)

17 komentářů:

  1. Leni kromě nemocí a alergií je všechno moc krásné a udělala jsi super nákupy. Nejvíc se mi ale líbí vaše společné foto .... děvčátka , jako by ti z oka vypadly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári moc děkuji ;-) My jsme s Martinem podobný typy (úzké oči velké rty, tmavé vlasy), takže jsou holky po nás :-))

      Vymazat
  2. Vy ste proste kočky:-)
    Buďte zdravé a krásne!

    OdpovědětVymazat
  3. Jů Leni, krásné fotečky i úlovky, koukám, že dbáte asi i hodně na zdravou stravu?:-) Jinak vám to s děvčátky moc moc sluší a vajíčka máte nádherně barevná:)
    Krásnou neděli
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkujeme, snažím se holky naučit odmala stravovat zdravě...Jen teda obě milují maso. Tedy já také nejsem vegetarián, ale zelenina je tak 90% mého jídla :-) Bohužel to na mě není vidět :-D :-D Ale já si říkám s kilama, ale zdravě živená :-D :-D

      Vymazat
  4. Leni ať jste brzy fit a ta poslední fotka! Nádherné jste! A taky ty fotky v pokojíčku a svícen na stole :). Mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotografie!Je z toho cítit náramná pohoda:) P.S. Neměli jste za ATB Klacid? (Já jen, že jsem je letos měla a zvracela jsem taky! Krásné jarní dny. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, měla Augmentin a bohužel kromě toho špatného, jí to "zabilo" i to dobré... A to jsem dávala probiotika.
      Krásné dny i Tobě ;-)

      Vymazat
  6. PĚKNÁ KOLÁŽ Z FOTEK...UŽÍVEJTE KRÁSNÝCH DNŮ....ILČA

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, vy jste krásné. :-)
    A ty tulipány v záhlaví, aaach. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. nechci děsit, ale my jsme si něco podobného prodělali minulý rok. Syn (8let) lehnul se zánětem močových cest. Reakce na antibiotika byly hrozný. Nejdřív se mu nafouklo bříško, ale fakt dost krutě a potom se celej osypal .... Hned jsem je vysadila a doléčili jsme to brusinkama :) Zvracení a průjmy jsme měli ještě tři týdny potom a dodnes (a to bylo vloni v únoru !!!! ) musí brát probiotika. Když je vynecháme, má křeče v břiše a průjem .... Totálně si tím oddělal střevní mikrofloru :(
    simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko, i Sára se celá osypala. Ona má atopický ekzém, ale tohle je jiné... Nezvrací naštěstí... Probiotika má také. Ať žijí antibiotika ;-) Také jsem doléčila brusinkama... a teď nás čeká celostní medicína, protože tu imunitu má tedy rozhozenou úplně.
      Držím Vám palce ať jste v pořádku. A Sára snad už také bude. Už může aspoň jíst!

      Vymazat
  9. Leničko tuhle vaší společnou fotografii miluju♥ 3 nádherné ženy♥.. přesto všechno jsi toho zvládla moc a moc.. zase bude dobře:-**

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥