čtvrtek 5. prosince 2013

Na Mikuláše...


Tak dneska to propukne... Mikuláš, jak je to u Vás? Chodí, nechodí? Viktorka se nikdy nebála, ale letos by měla! Protože zlobí ;-)
Večer jsem opět "vyhrála" doprovod na mikulášskou besídku já( Martine, příští rok jdeš Ty!) ;-), tak se opravdu moc "těším"... Musím říct, že k nám domů přes práh nikdy nesměl Mikuláš, protože já se ho moc bála :-)

Ale těším se na anděly, ty jsou krásný. A když už jsem u těch andělů, také se Vám to stává, že Vám vesmír do cesty přivádí spřízněné duše? Hned po prvním rozhovoru, emailu, pohledu... víte, že je to ona, spřízněná duše. Tak já mám takové štěstí, že poslední roky mám jen a jen štěstí na lidi. Asi proto, že jsem si řekla, že nebudu ztrácet čas s někým, kdo za můj čas nestojí. S někým, kdo mě vysává energii a nevykouzlí ani jednou úsměv na tváři... Prostě jsem se naučila trávit čas jen s tím, s kým chci já.
Poslední dobou nemám nejlehčí období, u babičky propukl Alzheimer a jak už víte, babička je pro mě jedna z nejbližších lidí. Není to snadné dívat se, jak se mění a čekat na to, že mě třeba jednoho dne nepozná :-( Ale myslím si, že v 91 letech má nárok na známky stáří :-(

Zpět k andělům... poznala jsem moc krásnou dušičku, přímo andělskou, a nejen, že ona je moc fajn, dělá i překrásné výrobky. Myslím, že už z výrobků lze poznat jaká je...
Poslala mi balíček plný krásy a já ještě jednou moc děkuji Ilonko!  A nejen pro to jsem ráda, že jsem Tě poznala ♥
http://www.fler.cz/liistecek


Nádherný věšáček :-)


Dáreček pro paní učitelku...

A jedna méně profi keramika od Viktorky, její první výrobky :-)





A takhle vidí Viktorka Mikuláše...




Krásný den všem a dětem pěknou nadílku  ♥

10 komentářů:

  1. Dokud byli kluci malí, tak k nám Mikuláš s čertem a andělem chodil pravidelně, potom chodili kluci dělat Mikuláše a čerta.
    Těším se, že nějaké uvidím ve městě.
    Kamarádka dělá krásnou keramiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, ale že je jich ve městě čím dál méně...

      Vymazat
  2. Cítím to úplně stejně - děkuji moc :-x.
    Náhodou je Viktorka moooc šikovná, tak nějak vypadaly moje první výrobky a to jsem byla o hodně starší než Viktorka. Velkou pochvalu a povzbuzení ve tvorbě vyřiď prosím Viktorce.
    pa Ilona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, napíšu až bude větší klid ;-) Což dneska asi nebude...
      Viktorka má ještě v zásobě další výrobky, ale už něco darovala. Ale co dělali naposledy je opravdu moc krásný. A motýlek, Martin říká, že je marmeládový :-) Viktorce to vyřídím, i když ona si to přečte, chodí sem každý den a vše pročítá, takže jí ani nemohu moc pomlouvat, teda ne že bych chtěla :-))
      Měj krásný den
      Lenka

      Vymazat
  3. Krásné obrázky a nádherné výtvory z keramiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím a děkuji ;-) Já jsem tedy jen hrdou majitelkou :-))

      Vymazat
  4. K nám Mikuláš a spol nechodí a prozatím na tom nechci nic měnit.
    Viky je úžasná, krásně maluje a ta keramika je parádní, moc se mi líbí motýl.

    OdpovědětVymazat
  5. Ilonka - keramička je určitě úžasná dušička, andělka, rybka s Tvými rty :-) všecičko... má svou krásnou duši skrze ji... a všechny tyto krásy přistály u dalšího anděla.. u Tebe, Leni*** Viktorka má geny umělce po Tobě, Martinovi, dědečkovi, strýčkovi.. jste úžasná rodina.. je vidět, že co děláte, děláte s láskou a duší***

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥