neděle 15. prosince 2013

Víkend..

Byl náročný, skoro jako teď každý víkend, kdy se snažíme dohnat celý týden :-) Včera přijel bráška s rodinkou, taky jsme s Viktorkou koupily konečně vánoční stromek. Dneska jsem dokoupila poslední dárky, a byla s maminkou v nemocnici navštívit taťku, kterému je dobře a tak se nudí :-) Všem děkuji za povzbuzující komentáře, maily, telefonáty, slova, objetí ;-) Děkuji... Věříme, že všechna vyšetření budou v pořádku a taťku budeme mít na Vánoce doma...
Sáře bude rok, nic pro ní ještě nemám, nejlepší hračka jsou noviny nebo Cesarův ocásek, také spolu často boxují :-) Holky jsou konečně zdravé (ťukám) za to já smrkám a kašlu (nejlépe na všechno).
Nemáme upečeno (Viktorko nepropadej panice, to zvládneme) :-) A já se těším na pohádky, na svíčky, na úsměv našich dětí a na sladké nicnedělání... Už aby to bylo ;-)

V sobotu u mamky...







1 komentář:

  1. Lenni, teď čtu o tvém trápení... někdy prostě slova jsou jen slova, přesto - držím moc palce, ať je zase dobře. Mimochodem, dcerky vám rostou do krásy, Sárinka roste přímo před očima.. Měj se krásně, HanaL.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥