Všechny moc zdravím, nevím jak Vy, ale já jsem šťastná za klasické podzimní počasí, je to pro mě čas vůní, chutí, barev a příprav na Vánoce.
Máme za sebou dýňobraní ve školce, kde jsme ochutnali mnoho výborných receptů z dýní, my jsme upekly muffiny (podle Kačky http://www.smoothcooking.cz/2018/10/dynove-muffiny.html#more)... Martin vydlabal dýni a já už pomalu chystám Vánoce...
Miluji tento čas :-)
Viktorky zátiší do školy |
lilek miluji na všechny způsoby |
Cesar si užívá v peřině... |
Sára a její zvěřinec :-) |
Na oslavě mamčiných 65. narozenin |
Přeji všem krásný podzimní čas ♥
Lenka
Lenko krása a nádhera mohla bych poprosit o recept na lilek ,vypadá to úžasně,děkuji předem zdraví Jarka od Poděbrad
OdpovědětVymazatJaruško moc děkuji, lilek dělám pokaždé jinak, jak mě napadne, co mám doma. Tento je jednoduše zapečený s rajčátkama, mozarellou, dochucený bylinkama... k tomu je dip ze zakysané smetany s česnekem, bylinkama (petrželka, pažitka, mám ráda i kopr, italské bylinky), prostě co dům a zahrada dá :-) Také přidávám pepř, sůl a kapku citronu ;-) K tomu kuřecí, které jsem měla naložené ve vegetce dobrotce :-) Jednoduché, rychlé, dobré...
VymazatI já mám ráda čas dýní,modrých vytrvalých astřiček,vínově zbarveného listí loubince a žlutých bříz.Trvá sice krátce,ale o to je barevně bohatší.Občas si na zahradě zkusím i nějaké to zákoutí.
OdpovědětVymazat♥♥♥
VymazatLeni, mohu poprosit o recept na lilek i s přílohou? Vypadá to báječně a jistě i báječně chutná. Krásné podzimní dny.
OdpovědětVymazatPavli nahoře jsem odpovídala Jarce, je to opravdu velmi rychlý recept, když nevím co by...
VymazatKrásné dny ♥
Moc ti to sluší,dcera to má v genech z vaší umělecké rodiny.Alibabka
OdpovědětVymazatMoc hezky se na všechny fotky dívá. A Tobě to moc sluší. Šátek vypadá hodně zajímavě.
OdpovědětVymazatHezké podzimní dny, Lenko!
Tak toto je mňamkový článek, hned bych ochutnala :) Lilek jsem snad jedla jen jednou grilovaný s další zeleninou, ale určitě ho chci vyzkoušet dál. měj se pěkně, Leni :)
OdpovědětVymazat