čtvrtek 19. května 2016

Dnešní radosti

Pár tipů pro milovníky komiksů, knihy Tři stíny, ty jsou hlavně pro Martina. Persepolis, konečně jsem viděla film a byla jsem v úžasu, je dokonalý! A Karel IV. pán světa-  novinka na kterou jsem se moc těšila, je mi blízká tématem a kresba je nádherná...
A samozřejmě pro milovnice ženství Madame chic ;-) Miluji tyhle oddychovky plné ženskosti a radosti ze života, sama jsem moc ráda ženou. A jelikož dneska Sára tak moc zlobí (asi bude pršet), tak se těším až večer budu mít čas jen pro sebe ;-)

A zašla jsem do Tety pro čistící přípravky na podlahu, aviváže a jiné zkrášlovací prostředky pro domov :-) A nakoupila i pár radostí navíc ;-) Moc mile mě překvapila modrá indulona jako tělový krém, doteď je to moje nejoblíbenější noční péče na ruce :-)

My jdeme ještě využít počasí a jdeme na procházku a pak už se těším na relaxační večer, voňavou koupel a voňavou knížku :-)










Můj přírodnější šopák, bez cukru a octu, jen s kapkou olivového oleje a s citronem...
Bezlepkové těstoviny s brokolicí...


Všem krásný den ♥
Lenka

5 komentářů:

  1. Krásné radosti :) A těstoviny vypadají naprosto lákavě. Šopák milujeme celá rodina, dělám také bez zálivky, pouze olivový olej a trošku pepře :)

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, tak je nejlepší. Mně přijde, že v těch zálivkách zaniká chuť zeleniny ;-)

      Vymazat
  2. Člověk si musí občas udělat radost..Jinak by zcvoknul..pa Ila

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥