úterý 11. března 2014

Svátečně...

Včera Martin oslavil  narozeniny a Viktorka svátek.  Mamka upekla dort a kremrole, výborný, jak jinak ;-)

A také jsem konečně udělala fotoknihu, Sáry první rok, přijde mi stále stejná :-)



společmě...

sušenky s krásným jménem :-)

dort pro Viktorku a vytoužený plyšáček :-)

kremrole pro Martina :-)

10 komentářů:

  1. Jé, ty kremrole bych si taky dala. Fotoknihy jsou senzační, nezaberou tolik místa, jako albumy s fotkama. Já udělala svou první pro první rok svého syna a od té doby dělám novou každý rok. Hezký svátek a narozeniny, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji, přesně z tohoto důvodu dělám fotoknihy, jsou krásné i praktické ;-)

      Vymazat
  2. Oslavencům přejeme vše nejlepší. :-)
    Věrka a spol.

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřejeme:-))) ! Náš Martin má narozky v neděli :-))) přijela jsem z porodnice na první jarní den:-))) a stále mě to hřeje, kdyžje někdo narozený tak blízko :-))) Růže jsou moc krásné:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko, u vás je tak krásně*** hned bych si sedla k tomu nádherně upravenému stolu a ochutnala všechny ty dobroty! Obzvláště dort mě láká, podobný pekla moje zlatá babička♥ a kremrole - ty taky miluju♥ Udělala jsi Sárince krásnou knihu...moc mě zaujal i přebal.. složení jména .. perfketní!Oslavnecům jsem již přála.. tak už jen věřím, že oslavy budou pokračovat v úžasném duchu♥♥♥ Zdravím moc do pardubic♥

    OdpovědětVymazat
  5. Fotokniha se ti moc povedla. Scrapbook mám moc ráda. Vím, co dá vytvoření fotoknihy práce. Můžu se zeptat, kde sis ji nechávala dělat? Firem, co je dělají, je spousta a některé mají strašně špatně udělané ty programy a nehezké šablony. I cena se pak dost liší. Díky.

    Jestli máš chuť, přijď se na můj blog zapojit do soutěže. Můj blog oslaví příští týden 1. narozeniny a tak jsem na jeho počest uspořádala velkou soutěž! Můžeš vyhrát jednu ze tří knižních novinek z edice TOPP, což určitě stojí za to.
    Velká soutěž o TOPPku - Kreativně s Ladybird

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo ve fotolabu, jinde nedávám, tady je pro mě nejlepší tisk, kvalita, i program je bezkonkurenční ;) Spokojenost veliká... A že jsem těch fotoknih už udělala :-))
      A děkuji za pozvání ;-)

      Vymazat

Děkuji za příspěvek ♥