úterý 23. července 2013

Pokoj pro Viktorku...

Už jsme téměř u konce, cíl vytvořit spací koutek jako pro Šeherezádu :-) Byla nadšená... Ještě chybí obrazy a druhá strana pro Sáru, to ale až příště...

A velký díky mým kamarádkám, co se mnou vše sdílely, šily...Radost byla opravdu obrovská ♥



Najdete našeho Cesara? :-))


12 komentářů:

  1. No to je nádhera, u rodičů mám ještě taky pozůstatky z mého pokojíčku, který se nesl v podobném duchu, sama jsem si ho tehdy vymalovala, lustr jsme koupili na tržišti v Tunisku a spoustu dekoračních látek a závěsů jsem tam taky měla ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko, je to tak jiné a krásné.. exotické, útulné... vše taak ladí, nádherné detaily.. truhlička, běhoun, střapce, překrásný baldachýn.. barvy ... nakombinovala jsi je úžasně a Viktorce splnila sen.. její milující a emaptická maminka :-)*** jak jsem Ti již psala v emilkovi.. vše sedí jako prdel na nočník a já mohu jen vyseknout poklonu a nahlas zatleskat! Je to BOMBA!

    OdpovědětVymazat
  3. Jako z pohádky Tisíc a jedna noc !

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné, opravdu jako 1000 a jedna noc.

    OdpovědětVymazat
  5. Wáu! Je to jako z pohádky! Seš kouzelná maminka na jedničku s * :-) .. a jsem obrovsky zvědavá, jak bued vypadat doupátko druhé dcerky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Lenni, to není možný, Viktorka je už kus ženské! Pokoj fakt jak pro princeznu z orientu, krása:-). Mnoho pozdravů a pohodové léto

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥