pátek 17. února 2012

Voňavé drobnosti

Drobnosti bez kterých bych nemohla být, v zimě se neobejdu bez klasické modré krabičky krému :-) Bez horké voňavé koupele, výraznějšího líčení. Objevila jsem moc fajn paletku stínů na obočí, doporučuji ;-) ... A krém od O.P.I, už nikdy nechci jiný na ruce...
Já jsem tak ráda ženou...



A pro milovnice šátků, pár tipů, jak je uvázat ;-)

12 komentářů:

  1. Ahoj Leni, příjemné fotky z koupelny.
    Hezký víkend
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leni, krémů na ruce není nikdy dost, zvlášť pro ty, co se rádi "mazlí" s keramickou hlínou. Eukalyptus je taky fajn, měj se Margit

    OdpovědětVymazat
  3. Jááá to mááááám taky ráda,jsem ráda, když se můžu vomět a čančat, no prostě všecho co k ženský patří.Krásný den.Věra.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, moje řeč...v zimě není nad voňavou koupel ! Všechny ty lahvičky vypadají moc lákavě...abe modré krabičky krému se v zimě taky neobejdu :-). Přeji krásný veřer a start víkendu!

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda nalíčit se:-)zaujala mě krabička stínu na obočí,prosím kde seženu:-)Krásný víkend

    OdpovědětVymazat
  6. Věrko je to oriflame ;-)

    A všem děkuji za komentáře a přeji krásný voňavý večer ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Leničko, jsi tak nádherná!!!! A radůstky... tu vůni cítím až sem .-) jejej.. hned bych se zabořila do voňavé koupele při svíčkách... máte krásnou koupelnu, úžasné detaily*** bez nivey v modré.. také nemohu v zimě být .-) není nad klasiku, že.. a typ na stíny pro obočí jsem už od tebe dostala, objednala a už se na ně těším .-) Mám Tě tak moc ráda*** Krásné sny***

    OdpovědětVymazat
  8. Lenka, už roky hľadám krém na moje ruky..márne... mám vraziť prachy do tohto radu? naozaj je výborný? mám neuveriteľne suché ruky, praskajú mi do krvi a ak nájdem čo hľadám, tak ťa snáď prídem aj osobne vybozkávať:)

    OdpovědětVymazat
  9. marecka- já tedy problém nemám, kůže mi nepraská, ale nádobí myju často a suché ruce mám, a jsem spokojená moc. Když Ti nebude vyhovovat na ruce, na tělo určitě. Prodávají tuším i 30ml, tak to zkus ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Leni, všechny ty drobnosti v koupelně potřebujeme všechny a Ty jsi tu potřebu krásně zachytila!!! Nádhera!!! Pa Syd :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky, vyloženě jsem dostala chuť naložit se do vany, dá si do ní něco voňavého... Vůně klasické Nivey je nepřekonatelná :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥