čtvrtek 8. prosince 2011

Rozjímání o životě, blížící se konec roku

Jako většina lidí ke konci roku přemýšlím, jaký jsem prožila rok a musím Vám říct, že tenhle rok byl pro mě jedním z nejdůležitějších. Nejen, že mi vyjasnil hodně věcí, vztahů,  ale taky mi ukázal, kde je moje místo a kam vede moje životní cesta.  Sice je ještě pár týdnů do konce roku, ale už teď vím, že ten další bude opět moc krásný, protože ho sdílím s milovanou rodinou, vím co chci a vím, kdo v mém životě rozhodně místo nemá. Na to se váže i mé novoroční předsevzetí a to, že svůj život budu sdílet jen s tím s kým chci já, s tím, kdo má každý den úsměv na tváři. Jak už jsem tu jednou psala, jsem opravdu velmi šťastná, že jsem měla v životě takové štěstí na rodinu a na přátelé, to je moje největší životní výhra. 
A jelikož je předvánoční čas, čas nákupů a zdobení, pečení, zastavení se a setkávání, jsem ráda, že mám dlouhý seznam lidí, kterým chci s láskou poslat vánoční lístek...
Moc  bych Vám všem přála, abyste svátky prožili v klidu a s láskou,  a všem moc děkuji za přízeň, za to, že se tu zastavíte, napíšete pár slov, že nekritizujete, neodsuzujete a že nepitváte můj život, protože si žijete svůj vlastní;-)
Všem krásné vánoční svátky 

Lenka
 





9 komentářů:

  1. Leni,krásně napsáno,s tvými slovy musím jen souhlasit.Náš život je tak krátký,že je zbytečné se zabývat malichernostmi,myslím si,že život každého z nás je takový,jaký si jej uděláme.Přeju ti aby i nadále byl tak krásný jako je dosud.Měj se moc krásně.Monika

    OdpovědětVymazat
  2. Leni,
    tos napsala moc hezky. :-*
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Lennko, to je moc hezký příspěvek. Život máme jen jeden a nikdo nevíme, jak dlouhý čas nám byl vyměřený. Tak proč ho ztrácet s někým, s kým nechceme být a trávit ho tak, jak se nám nelíbí.
    Hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, Moni, Věrko velké díky ;-) Přesně tak, je to jen náš život a záleží na nás, jaký bude a on je a bude krásný ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné větičky. I já bych byla ráda, kdyby nikdo nepitval a nekritizoval můj život, mou výchovu...

    OdpovědětVymazat
  6. Leničko, nádherný a velmi pravdivý příspěvek a já Ti za něj děkuji i za to, že se mohu počítat mezi Tvé přátele*** Moc pro mě znamenáš... to, ale víš, že .-)*** krásný večer sluníčko, moje *** Toho andlka z fotografie.. mám v ložnici .-)

    OdpovědětVymazat
  7. Lennko,
    vystihla jsi slova naprosto přesně !
    I pro mne byl tento rok naprosto v mém životě zlomový !
    A byl a stále ještě je ŠŤASTNÝ :-)
    Vždyť ty už také víš ;-)
    Vždyť díky blogům jsem poznala i tebe a jsem za to moc ráda :-)
    Mám jedno heslo : Žít a nechat žít !

    OdpovědětVymazat
  8. Lenni milá, není třeba komentáře .-)

    Život nám napíše zas o rok víc,
    slovíčkem psaným chci ti jen říct:
    žij podle svého, měj pevné zdraví,
    nový rok oslav tak, jak se slaví,
    popíjej víno, písničku zpívej,
    s veselou náladou na svět se dívej....
    Hodně štěstí ♥♥♥
    evice

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, moc hezky jsi to napsala. Kéž bychom měli vždycky v životě jasno tak, jako máš teď ty. A hlavně abychom to jasno dovedli poslechnout. krásné dny Majka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥