sobota 14. května 2011

V kuchyni

Včera jsme měli odjet na hory, ale nakonec jsme nejeli,  a tak jsme si užívali doma, venku... Já jsem tedy většinu dne uklízela a dokončila resty, abych si užila zítra pohodovou neděli. A Viktorka nám uvařila úplně sama večeři, a musím říct, že moc dobrou :-) Moc ráda vaří a asistuje v kuchyni a já si myslím, že z ní vyroste výborná kuchařka. Na balkoně pěstuje bylinky, které různě přidává do jídla...Udělala jsem s ní pár fotek a při té příležitosti nafotila naší malou kuchyňku... sice malá, ale přesně dle mých představ a přání...


4 komentáře:

  1. Leni, mas to tam pekne v tej vasej kuchyni...a nechces nam pozicat na chvilku Viktorku domov? taketo vecere by som zvladla papkat aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kuchyňka je moc útulná. Taky mám malou kuchyň a nemůžu si ji vynachválit - aspoň se malý prostor rychleji uklidí. Viktorka je šikulka a moc se mi líbí její outfit ;-). Přeju krásnou pohodovou neděli. Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Lennka toto tvoje harmonické bývanie zaliate do jantáru poznám už dávnejšie, zo staršieho blogu. Vždy mi pohladí oči.

    A tá malá kuchtiaca šikulka mi pripomína moju najstaršiu v kuchyni, keď bola mladšia :-)

    Pekný deň ti prajem,

    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná kuchyňka a ještě krásnější kuchařinka! A mně jste vnukli nápad, co budeme mít o víkendu :-) Ještě obdivuju krásný hrneček s koníčkem. Je úžasný, přímo pohádkový.
    Mějte se krásně. Moc pozdravů posílám!
    evice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za příspěvek ♥