úterý 29. září 2015

Víkend

O víkendu jsem byla s Viktorkou na pouti, ne že bych poutě měla ráda, opravdu nemám... ale u nás byl zajímavý večerní program, koncert Xindla X, Viky ho má moc ráda... já jsem šla kvůli ní a nakonec jsem si to sama užila a moc se mi to líbilo :-) A závěrečné vystoupení krásných ohnivých žen bylo ještě lepší...
V neděli jsme byli celá rodina pouštět draka, drak se nám rozpadnul hned při vzletu( nikdy nekupujte draka za pár korun :-)) )A tak Sára běhala aspoň s mašličkama :-)
Krajina se začíná pomalu vybarvovat, je to moje nejoblíbenější období, až tedy na věčné rýmečky atd...
Užívejte podzim ♥




čtvrtek 24. září 2015

Do třetice...

Včera se mi konečně podařilo udělat řidičák (třetí zkouška) a uznávám, že v 36 ti letech s dětičkama to není úplně tak snadné... Ale hurááá, mám to :-)
A můj bráška s přítelkyní čeká v listopadu svého třetího potomka a vypadá to, že to bude vytoužená holčička, a tak do řad synovců přibude první neteřinka a už se moc těšíme :-)



čtvrtek 17. září 2015

Moje chvilka

Poslední dobou se stává opravdu zřídka, že mám čas jen pro sebe... Navíc obě holčičky "leží" s virózou...
Tak aby se ta starší nenudila, sice se učí a čte, tvoří... ale i tak den je prostě dlouhý, tak jsem jí dala za úkol upéct švestkový koláč a moc se jí povedl ;-)
A když už ta menší spí a já mám chvilku pro sebe, tak se ráda začtu do milovaných časopisů, nejraději mám ty o naší krásné zemi ;-)






A takhle krásné bylo dnešní nebe




Všem krásný slunečný den ♥
Lenka

sobota 12. září 2015

Dýňová polévka

Miluji podzim, jeho barvy, vůni i chutě. Svíčky, dlouhé procházky, barevné listí, voňavé koupele, čtení pod dekou... A dýňovou polévku...












středa 9. září 2015

Narozeniny

Včera jsme mohli konečně  uspořádat oslavu narozenin Viktorky... Jelikož Viktorka svoje desáté narozeniny oslavila mimo domov a to s tatínkem, babičkou a dědečkem v Turecku, což byl pro ní dárek od rodičů mého muže a od nás. Poprvé u moře... zážitků hodně.
Ale pro mě velké ponaučení, takhle dlouhé odloučení už NE :-) Stýskalo se mi moc i Sáře a bylo to prostě dlouhé...

Mamka udělala náš nejoblíbenější dort z želatiny a tvarohu, prokládaný ovocem, nejlepší na světě!  A uprostřed byl krásně zabalený dárek se Swarovski naušničkama...






A musím Vám ukázat božskou čertici od ILONKY , ta udělala velkou radost :-) Ilonko ♥


A s dovolením vkládám pár fotek z Turecka, kde si užíval můj drahý muž s rodičema a Viky :-)




















A já jsem šťastná, že je už mám všechny doma :-)